FAQ

Ofte stillede spørgsmål
 
 
Jeg går og tænker på at få lavet en film eller nogle videoklip. Kan jeg kontakte jer uden forbindende?
 
Ja, vi tager meget gerne en uforpligtende snak om mulige projekter, og vi sørger altid for at afklare alle tvivlsspørgsmål, før et samarbejde går i gang.
 
 
Hvad koster det at få lavet en film hos Jer?
 
Det kommer an på, om du – populært sagt – skal have en Folkevogn eller en Rolls Royce. Altså, hvilke kvalitetskrav, der er til filmen, hvor den skal filmes henne og om der fx skal hyres skuespillere og dyre speakere. Generelt er vore priser meget konkurrencedygtige, og der er mange kreative måder at udføre en produktion på, så vi kan næsten altid finde en løsning til jeres specifikke budget. Vi giver også gerne faste tilbud på produktionerne, så der ikke er tvivl om de samlede udgifter.
 
 
Kan I levere DVD’er eller Blu-Ray kopier i små og store oplag?
 
Ja, det kan vi. Vi sørger for al det tekniske med konvertering til de rigtige filer, opbygning af eventuelle menuer, design og lay-out af omslag til boksen og skivens forside og hvilke ønsker, man ellers måtte have. Der kan leveres alt mellem een og mange tusinde kopier.
 
 
Jeg vil gerne have min film versioneret til andre sprog. Kan I hjælpe?
 
Ja, udenlandske sprogversioner har vi lavet mange af i tidens løb. Vi samarbejder med dygtige speakere på alverdens sprog, og vi står for hele den tekniske proces, om det så drejer sig om undertekster, grafiske ændringer eller dubbing.